Menú
Torre blava Torre Blava 2 Torre Blava 3

Torre Blava-Espai Guinovart

La torre de Ribes Roges va ser construïda el darrer terç del segle XIX com a element defensiu per protegir el barri de Baix-a-mar de possibles atacs de tropes carlines o de bandolers, i és l'única que es conserva de les tres que hi havia a línia de la costa. 

La torre ha tingut diferents usos al llarg del segle XX, des d'un cafè restaurant fins a una oficina d'informació turística. L'any 2000 s'inaugurà l'espai Torre Blava-Espai Guinovart.  Josep Guinovart (1927-2007)  va convertir l'antiga torre de vigilància en espai d'homenatge al mar Mediterrani i la seva gent. La torre, d'estructura circular, està formada per tres psios i el terrat. Cada una de les plantes està decorada amb elements relacionats amb l'univers marí.

Complementàriament a aquesta obra, l'artista havia creat alguns anys abans una instal·lació semblant dedicada a la terra a la localitat d'Agramunt. 

Setmana Santa 2024 - Espai obert del 29 al 31 de març, d'11 a 14h

Situació i contacte:

 

Horaris i tarifes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
200 m
Longitud: Latitud:
  • 41.21448025192645
  • 1.72551266849041
  • MUSEUS
  • turisme
  • 17
  • N

Ubicació i opinions de la Torre Blava - Espai Guinovart a Google Maps 

Opinions de la Torre Blava - Espai Guinovart a Tripadvisor

Llistat de tots els museus a Google Maps

Ticket Museus VNG

Aquest ticket permet l'accés a tots els museus de la ciutat per només 10 €. Validesa de 6 mesos. Disponible a les taquilles d'entrada o a les oficines de turisme.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord