Menú

Platja Llarga

LLARGA

La platja Llarga constitueix un espai d'unes 10 hectàrees, situat a l'extrem sud del terme municipal de Vilanova i la Geltrú i forma part d'una antiga zona d'aiguamolls i dunes litorals, presents a la zona del delta del riu Foix i coneguda amb el nom de "El Prat".

Aquest espai és l'última zona natural que resta de l'antic delta del riu i és juntament amb la platja dels Muntanyans de Torredembarra, l'únic espai litoral d'aquestes característiques al llarg de la costa entre el Delta de l‘Ebre i el Delta del Llobregat. Actualment, l'espai de la platja Llarga es troba en procés de recuperació i restauració naturalística.

Es demana que es respecti la fauna i la flora d'aquest indret. Tota la platja és zona de nidificació. Per aquest motiu està prohibida la presència de gossos durant tot l'any. Així mateix, es demana als usuaris d'aquesta platja transitar arran de l'aigua per no trepitjar la zona de dunes. No està permès acampar ni fer foc. És un espai saludable i lliure de fums.

La platja té una llargada d'uns 1.100 m, una amplada mitjana de 45 m amb una superfície total en sorra d'uns 46.000 m².

Molts dels seus banyistes practiquen el nudisme en el seu tram nord.

Comparteix serveis, per la seva proximitat, amb la platja de l'Ibersol.

LLARGA

Ubicació i opinions de la platja a Google Maps

Opinions de la platja a Tripadvisor

Llistat i opinions de totes les platges a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord