Menú
Gaudeix-ne Passeja

Mercat Noucentista

MERCAT NOUCENTISTA

Pels volts del 15 de maig, festivitat de Sant Isidre, patró de la pagesia, la plaça de les Cols  acull el Mercat Noucentista, el mercat de venda de verdures i hortalisses que organitza l'Associació de Festes de Sant Isidre, amb la participació de més de 20 parades.

Amb aquest "Mercat Noucentista" es vol recuperar aquell esperit del temps en què els productes es mesuraven en unces, lliures o arroves, els camperols cantaven maravelles de la seva parada i els artesans treballaven al carrer per exhibir la seva feina.

Compta amb la participació de diferents parades de la pagesia local que ofereixen productes de sínia i propis de la nostra zona, com l'escarola o la col paperina. Els i les paradistes es vesteixen a l'estil de principis de segle XX, utilitzen balances antigues i els productes es disposen en cabassos de vímet i caixes de fusta.

De camí de la plaça de les Cols fins a la plaça de la Pau Casals, es poden trobar també diferents parades de productes artesans com mels, formatges, sabons, pa, embotits, cervesa artesana, ous, menjars ecològics i objectes amb roba de farcell.

Al jardí de l'emblemàtic Museu Romàntic Can Papiol es pot trobar un espai de degustació "olors i sabors noucentistes", amb la col·laboració de Node Garraf, cuina noucentista en format de tapes, coques, cremes i altres productes excel·lents de proximitat.

El Mercat Noucentista vol ser un veritable homenatge a l'activitat de la pagesia de la ciutat al mateix temps que es posa en valor el consum de productes de temporada i fruits autòctons com a opció de salut i de sostenibilitat.

La edició de 2024 es celebrarà diumenge 19 de maig.

MERCAT NOUCENTISTA

MERCAT NOUCENTISTA PROGRAMA 2024

MERCAT NOUCENTISTA 2024
MERCAT NOUCENTISTA 2024 2

Ubicació i valoració a Google Maps

Llistat i opinions de les festes i festivals a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord