Menú
Fira de Novembre Fira de Novembre Fira de Novembre

Fira De Novembre

FIRA DE NOVEMBRE: FIRA MULTISECTORIAL

Considerada una de les mostres comercials multisectorials més importants del país, amb una superfície d'exposició de 25.000 metres quadrats pels carrers i places de la ciutat, la FIRA DE NOVEMBRE té com a objectiu mostrar els diferents sectors de la nostra economia  i ser un esdeveniment de la ciutat on tohom se senti partícip. 

Enguany recupera plenament la presència al carrer i es celebrarà els dies 11, 12 i 13 de novembre.

La Fira coincidirà amb el DESTAPA VILANOVA, una ruta de la Tapa turística de Vilanova i la Geltrú que es podrà gaudir entre els dies 11 i 30 de novembre.

A la Fira de Novembre hi està representat els sector primari, representat per la Confraria de Pescadors i el Celler de Viticultors; el sector empresarial, amb responsables de l'àrea d'Empresa de l'Ajuntament, de la UPC, i del projecte Reempresa; el tercer sector, Turisme, Comerç i Restauració, amb representants de l'Estació Nàutica i del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i Temps de Vi; i el sector de la Formació i l'Innovació, amb responsables de Neàpolis i de l'IMET

En aquesta edició s'han redistribuït els diferents tipus d'expositors, situant l'espai enogastronòmic a la plaça de les Neus, amb 11 punts de venda de degustació, tant de menjar com de beguda, que s'amenitzaran amb actuacions musicals en viu, el comerç i el teixit econòmic local i entitats al tram superior de la Rambla, i les empreses de serveis entre la Rambla Principal (a l'altura del carrer Col·legi) i fins a Rambla de la Pau (a l'altura de la via del tren). 

Els punts de venda tradicionals d'alimentació aniran des del pas sota via fins al monument a Francesc Macià, on hi haurà un escenari petit i sis foodtrucks, i els vehicles i l'escenari gran al parc de Baix-a-mar.

La resta d'àmbits de la Fira seran la plaça de la Vila, on hi haurà l'espai VNG Innova, amb una mostra de projectes de futur per a una ciutat més sostenible, i la plaça Soler i Carbonell dedicada als productes de km 0 i a les activitats familiars.

Habitualment la celebració de la Fira coincideix amb el DESTAPA VILANOVA, una ruta de la Tapa turística de Vilanova i la Geltrú.

Espai Enogastronòmic
Espai Innova VNG
Activitats familiars
Zona alimentació

PROPOSTES DE LA FIRA

Campanya “FIRA'T PER LA FIRA", promocions especials i exclusives del comerç local de Vilanova i la Geltrú durant els tres dies de Fira

Descomptes ESCENA VILANOVA, descompte especial en els espectacles promoguts per Escena Vilanova durant els dies de Fira

VNG INNOVA, projectes de futur per a una ciutat més sostenible, a la plaça de la Vila

CALENDARI D'ACTIVITATS:

A la plaça de les Neus hi haurà l'Espai Enogastronòmic, que disposarà de 14 carpes de menjar i beguda i també hi haurà un escenari.

 

 

A la plaça Soler i Carbonell hi haurà un espai dedicat als productes de km 0 i a les activitats familiars, artesania i pintors

A la rambla, fins a l'avinguda de Francesc Macià s'ubicaran els establiments locals. 

A la plaça de Baix-a-mar estarà situat el sector de l'Automoció

A l'altura del carrer Col·legi hi haurà les entitats de la ciutat i, des d'aquest punt i fins a la via del tren, hi haurà estands d'empreses de serveis

Els punts de venda tradicionals d'alimentació aniran des de la via fins al monument a Francesc Macià, on hi haurà un escenari petit i sis foodtrucks.

Ubicació i valoració a Google Maps

Llistat i opinions de les festes i festivals a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord