Menú
FIMPT 2022

FIMPT

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA POPULAR TRADICIONAL

El FIMPT és un festival històric. Un dels més antics que continuen vigents al país, va néixer com a festival a principis dels anys 80, avançant-se a molts altres festivals i certàmens que anys més tard omplirien les nits d'estiu de propostes similars. Un certamen avançat a la seva època que al llarg de la seva dilatada història ha aplegat els millors artistes dels Països Catalans i d'arreu del món, veritables figures internacionals de la música tradicional i d'arrel.

El festival ha esdevingut al llarg d'aquestes quatre dècades, un certamen singular i únic que ha aconseguit perviure i mantenir-se al llarg dels anys com a festival de referència. El FIMPT, organitzat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha estat capaç de reivindicar durant 40 anys la vitalitat i plena vigència de les músiques del món, adaptant-se en el format a condicionants socials i econòmics sense perdre l'essència tradicional i mediterrània que ha esdevingut segell propi del festival i de la ciutat.

Es tracta d'un dels pocs festivals organitzats per un ens públic, com és l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que a més a més compta amb el suport d'altres administracions públiques com la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Un festival únic, arrelat a la ciutat i al país!

 

El 43è Festival Internacional de Música Popular i Tradicional es celebrarà de l'11 al 14 de juliol de 2024.

No us el perdeu!

 

*Autor de les fotografies: Luzdcalle

 

PÚBLIC FIMPT 2022
COMPAY SEGUNDO FIMPT 2022
OUMOU SANGARÉ FIMPT 2022
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord