Menú

Festes de Sant Pere

Festes de Sant Pere

Coneix les tradicions marineres i recorda la història dels pescadors de la ciutat!

    Les Festes de Sant Pere són la manifestació de la nostra tradició marinera, una tradició que, com les ones quan arriben a la platja, reprodueix amb constància el mateix moviment, però mai és la mateixa aigua, sempre es renova, inevitablement. Afortunadament, moltes persones i entitats contribueixen a preservar, actualitzar i transmetre aquesta tradició des de diversos àmbits, des de la pesca, la gastronomia, la navegació, l'art, la història o el medi ambient. Les festes són també una manera de conservar, d'homenatjar i de difondre el nostre patrimoni mariner.
   

Amb les Festes de Sant Pere, el barri de Mar s'engalana i mostra tot el seu esplendor, alhora que convida a tota la ciutat a fer-se'n partícip. És ben cert que és una celebració molt especialment sentida per la gent de mar, però que alhora és una cita emblemàtica en el calendari festiu de Vilanova i la Geltrú, capaç d'atraure vilanovins, vilanovines i visitants d'arreu. Les festes de Sant Pere són patrimoni de la ciutat!

Festes de Sant Pere
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord