Menú
Gaudeix-ne Gaudeix-ne Gaudeix-ne

El Tingladu

FESTIVAL DE MÚSICA I CULTURA CATALANA

L'entitat sense ànim de lucre, cultural i festiva, Can Pistraus organitza, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, El Tingladu,  festival de cultura i música dels Països Catalans.

En la preparació d'aquest festival, hi col·laboren més de 200 persones que hi treballen de forma voluntària al llarg dels dies de l'esdeveniment. Fins ara gratuït,  el festival s'ha vist obligat l'any 2022 a implementar entrades.

El Tingladu proposa al públic que valori la proposta artística triant el preu que vol pagar per l'entrada al festival. Amb aquesta mesura, El Tingladu vol assegurar l'autosostenibilitat del festival, mantenir una proposta cultural de primer nivell i, a la vegada, establir un sistema pel qual el preu de l'entrada no sigui una barrera per ningú que vulgui gaudir del festival.

El lloc de celebració és la Torre d'Enveja, sòn tres dies de música pop, rock, funk, de hip-hop o de música festiva i també d'autor, passant per l'ska, el reggae o la música electrònica. I tot amanit amb variades propostes gastronòmiques.

Un magnífic preàmbul de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú!
 

CARTELL 2024
TINGLADU ASPENCAT
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord