Menú
Gaudeix-ne Passeja

Club Nàutic Vilanova

El Club Nàutic Vilanova té els seus orígens en l'any 1920. L'any 1957 inaugurava el seu primer emplaçament al moll de llevant del Port de Vilanova i el 1983 es traslladava a la seva ubicació actual. Actualment té gairebé 700 socis i disposa de més de 800 amarraments.

Un dels grans valors del seu port esportiu és que es troba integrat en la ciutat, ideal si es busca tranquil·litat, proximitat, repòs i bona gastronomia. 

Situat a 45 km de Barcelona i a 30 minuts del seu aeroport internacional, es tracta del tercer port més important de Catalunya, una immillorable base d'activitat nàutica de la mediterrània occidental. Un port esportiu ideal des d'on es poden realitzar activitats tot l'any, però també atracar-hi durant els mesos d'hivern i fer el manteniment de la seva embarcació.

Vilanova i la Geltrú es troba a 100 milles de Mallorca i 142 de València. Però és un bon lloc d'escala per qui emprèn rutes des del golf de Lleó, perquè ens trobem a 210 milles de Marsella o 178 del port de Sète. El Club Nàutic Vilanova disposa dels millors serveis i amarraments de fins a 15 metres, amb preus molt competitius. I tot plegat a 20 minuts a peu del centre de Vilanova i la Geltrú, una ciutat tranquil·la amb una gran oferta cultural, comercial i gastronòmica, molt ben connectada, en tren i carretera, respecte al seu entorn penedesenc i sobretot de Barcelona.

Contacta amb el CNV

Club Nàutic Vilanova

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord