Menú
Passeja

Agency of Secrets

Agency of Secrets® és una experiència formada per 10 jocs ubicats a Vilanova i la Geltrú. Cadascun pot jugar-se de manera independent, però jugats en conjunt construeixen una narració completa, permetent descobrir la història de la ciutat. Realitat i ficció es barregen per crear una vivència única als que s'atreveixen a resoldre tots els enigmes.

En total tenim més de 260 enigmes, 32 km en rutes i 460 elements d'interés cultural... t'ho perdràs?

Utilitza aplicacions mòbils amb geolocalització, experiències inmersives en realitat virtual, jocs de taula, llibre jocs o jocs de carrer... n'hi ha per tots els gustos.

Visita el web per veure tots els jocs que tens disponibles. Et recomanem que et descarreguis l'app Agency of Secrets® (disponible a l'iPhone i per a Android, ja que és el complement perfecte que et permetrà conèixer els jocs que hi ha, on estan ubicats i què cal fer per a jugar-los. Portaràs un recompte dels casos ja jugats i, amb la resolució de cada un d'ells, obtindràs recompenses dins la pròpia app. Allibera els agents capturats, descobreix la història i secreta de la ciutat i recupera els capítols perduts de la "Historia secreta de l'Agència". 

Ja pots reservar data per jugar al Neàpolis (dilluns, dimarts i dijous de 17 a 18.30 h) a UNDERGROUND, joc que recorre els túnels de la ciutat, o a ÀNIMES (SOULS) que ens endinsa en la vida popular marinera de  Vilanova i la Geltrú! 

The Agency of Secrets® ha estat creada en el marc del projecte MEDGAIMS GAmifIcation for Memorable tourist experienceS, finançat per la European Union ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme.

Agency of secrets realitat virtual
Agency of secrets Stolpersteine
Agency of secrets applicació
Agency of Secrets

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord