Menú
Parc del Foix

Parc del Foix

AIGUA ENTRE VINYES I CASTELLS

L'interès de l'espai se centra tant en la gran varietat d'ambients ecològics que s'han generat a l'entorn del pantà de Foix, una de les poques zones humides del Penedès, com en un ric patrimoni arquitectònic i històric vertebrat al voltant dels castells de Penyafort i de Castellet de gran importància estratègica durant l'edat mitjana.

El Parc del Foix està situat a l'Alt Penedès, gairebé al bell mig de les comarques del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès, al centre geomètric i equidistant del triangle que formen Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i el Vendrell, les seves capitals.

Superfície protegida: 3.157 ha

Oficina del parc: Carrer Castell 31, 08729 Castellet i la Gornal

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14 h

Tel: 977 670 169

p.foix@diba.cat

Recomanacions i més informació.

GAUDIM ALS PARCS

Consulta l'agenda amb totes les activitats programades per gaudir del Parc del Foix.

Descarrega't el fulletó del Parc

El Foix ha tingut un paper destacat com cruïlla de civilitzacions. En temps iberorromans creuava la via de Tarraco a Barcino, i a l'edat mitjana es va convertir en frontera entre cristians i musulmans. D'aquesta època daten el Castell de Penyafort i el Castell de Castellet, que van tenir un gran valor estratègic. 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord