Lletres Port Platja Ribes Roges Plaça Vila Geltrú Club Nàutic Aèria Calendari Festiu
Menú

Carnaval de màxims amb la màxima responsabilitat sanitària

Comparteix:
04/11/2021 13:29

FAC i Ajuntament promouen una taula d'entitats per definir els actes del programa, que es presentarà el 12 de febrer

Sí, Vilanova i la Geltrú tindrà Carnaval l'any vinent. Així ho han confirmat aquest matí l'alcaldessa de la ciutat Olga Arnau, la regidora de Cultura, Mercè Mateo i els representants de la FAC (Federació d'Associacions pel Carnaval), Josep Estrada, president, i Iolanda Sánchez, secretària.

Olga Arnau ha explicat que, en aquests moments, la situació sanitària permet celebrar el Carnaval, i que per aquest motiu treballen en un programa de màxims, sense renunciar a res. "D'entrada treballem amb un supòsit de màxims, ja que ara com ara no hi ha cap normativa que impedeixi fer actes multitudinaris al carrer. Si cal replantejar algun acte ho farem, però treballem per un Carnaval com els de sempre, amb les mesures sanitàries que hi hagi en aquell moment".

L'alcaldessa ha agraït molt especialment el treball i l'esforç que, a partir d'aquest anunci, hauran de dur a terme les més de setanta entitats que formen part de la FAC, i que ahir al vespre van ser informades a través de la seva assemblea. El seu president, Josep Estrada ha dit sentir-se molt emocionat i il·lusionat pel fet de poder tornar al carrer i celebrar una festa tan participativa com el Carnaval "La gent té moltes ganes de Carnaval i treballem junts per aconseguir-ho".

La regidora de Cultura, Mercè Mateo, ha aprofitat per anunciar la creació d'una Taula d'Entitats que treballarà de manera intensa i a contrarellotge per definir tots i cadascun dels actes. "L'Ajuntament acompanyarà i donarà suport a la FAC en tot el que faci falta. Treballem amb diversos escenaris, però apostem per un carnaval de màxims amb la màxima seguretat sanitària".

Tant la FAC com l'Ajuntament s'han emplaçat a mitjans de gener per valorar la situació i fer un nou replantejament, si fes falta, a causa de la situació sanitària. Tot i això, la secretaria de la FAC Iolanda Sánchez ha anunciat que el primer dels actes serà la presentació del programa d'actes "El dia 12 de febrer presentarem el programa del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2022, juntament amb el cartell". Sánchez també ha volgut tenir un record especial per una de les ànimes del Carnaval, el recentment desaparegut Xavi Álvaro, banderer de l'entitat dels Llunàtics. L'alcaldessa també s'hi s'ha sumat i ha lamentat la seva pèrdua en nom de l'Ajuntament.

Sala de premsa, aquest matí

Sala de premsa, aquest matí

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Turisme
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració