Menú
Passeja

Neàpolis

NEÀPOLIS

L'edifici de Neàpolis compta amb diversos espais per a la realització d'esdeveniments així com un pàrquing propi. Com a centre de convencions, acull i organitza un ampli ventall de congressos, jornades i altres iniciatives.

L'auditori és una sala polivalent amb graderia inclinada i equipada amb alta tecnologia. És un espai perfectament condicionat per a acollir reproduccions de cinema, congressos, conferències i altres esdeveniments. Disposa d'una pantalla de 6m, pati de butaques numerades, escenari de 7,14m x 2,65m i terra de parquet. També compta amb un tècnic responsable de luminotècnia i so i amb un camerino.

El plató és un espai de 324 m2 que disposa de tots els equips de rodatge. Ideal per gravació d'anuncis, videoclips, cinema, sèries i programes de TV, i sessions fotogràfiques. 

Els vestíbuls, ubicats a la 1a planta i a la 3a, són ideals per a fer presentacions, jornades o per fer esdeveniments que necessiten un espai diàfan, amb suport de pantalla de TV o projector.

La terrassa és ideal per trobades informals o per fer els càterings de les jornades que se celebren a l'edifici. Des de la terrassa hi ha àmplies vistes de la ciutat i del mar.

Neàpolis
Neàpolis
Plató Neàpolis
Terrassa Neàpolis
Edifici Neàpolis

CAPACITAT:

Auditori: 200 persones ( 4 minusvàlids)

Plató: 100 persones

Sala formació: 25 persones

Sala reunions:  9 - 10 persones 

Box vermell: 9 - 10 persones

Terrassa: 100 persones còctel

Vestíbuls: 100 persones còctel

Pàrquing per a 60 vehicles al mateix edifici.

UBICACIÓ I CONTACTE:

Rambla de l'Exposició, 59 - 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Tel. +34 93 657 12 21

info@neapolis.cat

www.neapolis.cat

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord