INGREDIENTS:
8 gambes 1/2 gotet d'oli
8 escamarlans 1 cabeça d'alls
1 kg de calamar 12 ametlles
1 kg d'orada 2 rametes de julivert
1 kg de rap sal
1/2 kg de musclos bullits al vapor
2 cebes
2 tomàquets
1/2 l d'aigua
1/2 l de vi blanc
Recepta del llibre: "Cuines de Vilanova", de Pere Tapias, Ed. Cossetània”
PREPARACIÓ:
Posem en una cassola amb oli la ceba trinxada i, quan sigui rossa, els tomàquets ratllats. Ho deixem fins que quedi tot sofregit. Tot seguit hi afegim les gambes, els escamarlans i el calamar net i tallt en rodanxes. Ho sofregim tot junt. Mentrestant, fem la picada amb elos alls, les ametlles i el julivert. Quan el calamar comença a ser cuit, hi afegim la picada, el vi i l'aigua i, tot seguit, el rap i l'orada salats. El plat s'acaba de cuinar quan l'orada ja s'ha guisat. Abans d'apagar el foc, però, el rectifiquem de sal i guarnim la cassola amb els musclos.