Menú
Gaudeix-ne

Sardines Escabetxades

RECEPTA DE SARDINES ESCABETXADES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 1 Kg de sardines
  • 1/4 de litre d'oli
  • 1 cabeça  d'alls
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 got de vinagre
  • 3 branques de farigola
  • 5 fulles de llorer

Del llibre: "Ranxos i Ranxaires - La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall"

D'Antoni Miquel Cerveró, Ferran Ferrer Margalet i Josep Gàmez i Font, Ed. El Cep i la Nansa 

PREPARACIÓ:

Netegem primer les sardines i després les fregim, sense enfarinar, tomba i tomba. Tot seguit, les traiem de la paella sense oli i les posem en una cassola de fang per reservar-les.

Fregim a continuació els alls sense pelar i tallats pel mig. Traiem la paella del foc i hi tirem el pebre. Després hi aboquem el vinagre i ho remenem tot bé. A continuació, hi tirem el llorer i la farigola, ho removem ben remogut i ho aboquem a la cassola de fang sobre les sardines.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord