Menú
Gaudeix-ne

Roquerols amb Allioli

RECEPTA DE ROQUEROLS AMB ALLIOLI

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

  • 1 Kg de pops roquers- petits millor-
  • 1 Kg de patates
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • Sal i aigua
  • 3 dents d'all
  • 1 ou
  • Oli

Del llibre:  "Ranxos i Ranxaires - La Vilanova i la Geltrú de mar - De la via per avall"

D'Antoni Miquel Cerveró, Ferran Ferrer Margalet i Josep Gàmez i Font, Ed. El Cep i la Nansa 

PREPARACIÓ:

És important, abans de començar, haver tingut els pops congelats. Un cop descongelats, els tallem a trossets ni grossos ni petits.

Posem una olla al foc amb aigua i hi afegim la seva sencera, la tomaca i una mica de sal. Quan l'aigua serà calenta, tot just abans de bullir, hi fiquem els pops i ho deixem bullir una estona.

Després hi tirem les patates, que haurem de tallar escapçades. Quan la patata serà cuita, reservem un got de suc de la cocció.

Fem allioli, amb morter o batedora. Un cop lligat, hi aboquem un raig de suc de la cocció i ho deixatem.

Escorrem, a continuació, el suc de l'olla i fem ja els plats posant-hi, a gust de cadascú, l'allioli deixatat damunt el pop i les patates.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord