Menú
LLunes de Vilanova

Llunes de Vilanova

RECEPTA DE LES LLUNES DE VILANOVA

INGREDIENTS:

  • 250 g de mantega tova
  • 150 g de sucre de llustre
  • 100 g de sucre normal
  • 200 g d'avellanes torrades
  • 600 g de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Pell de llimona ratllada
  • 1 polsim de sal
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 ou batut

ELABORACIÓ:

Barregeu la mantega amb el sucre de llustre i la sal.
Aneu afegint-hi la resta d'ingredients menys l'ou i la farina.
Feu-ne una massa homogènia, afegiu-hi la farina i amasseu-la fins que es pugui treballar amb el corró.
Deixeu-la reposar a la nevera.
Estireu la massa amb el corró a un gruix de ½ cm i aneu-ne tallant trossos en forma de mitges llunes amb l'ajut d'un motlle.
Pinteu les mitges llunes amb l'ou batut, poseu-hi sucre per sobre i coeu-les al forn a 180º durant 7 o 8 minuts.

 

*Recepta de la Pastisseria Abraham, guanyadora del concurs de la pasta identificativa de la ciutat l'any 1993

 

RECEPTA DE LES LLUNES DE VILANOVA
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord