Menú
Gaudeix-ne

Festa del Turisme, de la Gastronomia i del Comerç

NIT DEL TURISME, LA GASTRONOMIA I EL COMERÇ DE VILANOVA I LA GELTRÚ

El dimecres 24 d'abril arriba la Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç de Vilanova i la Geltrú. Un esdeveniment coorganitzat pel Gremi d'Hostaleria de Vilanova, Viu Comerç, l'Estació Nàutica Vilanova i la Geltrú a través del Visit Vilanova i la Regidoria de Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

COMPRAR ENTRADES

La celebració recull l'esperit de les anteriors edicions de les nits de la Gastronomia i les nit del Turisme i el Comerç en una única festa que celebra el treball col·laboratiu dels sectors units en la promoció, la projecció i el posicionament de la capitalitat de Vilanova i la Geltrú.

La festa posa en valor el producte local de la gastronomia vilanovina, que compta amb el segell gastronòmic de l'Agència Catalana de Turisme i és part del patrimoni cultural que s'ha sabut transmetre i conservar, de generació en generació i que sempre ha estat un dels referents de la cuina catalana.

Per altra banda, i amb  l'objectiu de destacar i valorar el talent i l'enginy dels empresaris i empresàries i organitzacions locals, que contribueixen en el desenvolupament econòmic i el dinamisme de la ciutat d'una manera activa i responsable en el sector del turisme, la restauració i el comerç, es lliuraran reconeixements a establiments comercials, turístics i gastronòmics.

L'acte el conduirà i l'amenitzarà la reconeguda cantant, actriu i presentadora de TV Lucrècia.

Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç
La Daurada terrassa

CÒCTEL:

Destil·leries MG

  • Còctel de benvinguda

Patates Piqué:

  • Aperitius de benvinguda

La Daurada:

  • Cabdell a la brasa, freginada d'alls i ventresca de tonyina vermella de llotja (*1)
  • Calamar de llotja farcit a la bruta, acabat a la brasa i crema de la seva tinta (*1, 9 i 10)

Escola d'Hostaleria Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges:

  • Mini hamburguesa de carn amb formatge blau i ceba envinagrada (*4, 6 i 10)
  • Croqueta de sípia de la llotja de Vilanova amb botifarra negra (*4, 6, 9 i 10)
  • Maki de seitó de la llotja de Vilanova (*1, 8 i 10)

La Gambarrada:

  • Tonyina de llotja gamberra. Tàrtar de tonyina vermella, amanida amb salsa cítrica de soja lleugerament fumada, rovell d'ou curat i caviar de lumpo (*2, 6, 7 i 10)

La Patum:

  • Algergínia a la flama amb sobrassada de mel, formatge brie i fruits secs, flamejat abans de servir (*4 i 5)

Marejol:

  • Sardina de la llotja de Vilanova. Sardines elaborades en dos temps i acompanyades de tomàquets de jardí al miso i coronades amb ratlladura de formatge Parmigiano Reggiano (*1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8)

Maridats amb :

Xic 2023 de Celler Puig Batet, DO Penedès

Gran Caus rosat 2021 de Can Ràfols dels Caus, DO Penedès

AT Roca rosat 2021 d'AT Roca, Clàssic Penedès, DO Penedès

SOPAR:

La Pepa · Origen Mediterrani:

  • Tàrtar de llobarro de llotja amb gelat d'ajoblanco i maionesa cítrica de wasabi (*1, 4, 5, 6, 8, 9 i 10). Maridat amb Lluna Nova 2018 de Pinord, DO Penedès

La Daurada:

  • Terrina de cap i pota de porc, crema de pernil ibèric, porro a la brasa, gamba vermella de Vilanova i reducció dels seus caps (*1 i 3). Maridat amb Indígena 2021 de Parés Baltà, DO Penedès

Valentí Helados de autor:

  • Gelat de Llunes de Vilanova (*2, 4, 5, 6, 10 i 11). Maridat amb Marta 2021 de Torre del Veguer Clàssic Penedès, DO Penedès

 

Cafès i infusions de La Finca

Aigua i refrescos Coca-Cola

Pans de Passions l'Origen del Pa

Combinats de gin i rom de Destil·leries MG

 

*Relació d'alèrgens:  Peix (1); Soja (2); Crustacis (3); Lactis (4); Fruits secs (5); Gluten (6); Sèsam (7); Sulfits (8); Mol·lusc (9); Ou (10) i Cacauets (11).

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord