Menú
Gaudeix-ne

Esmorzar de Pagès amb Espigalls

RECEPTA D'ESMORZAR DE PAGÈS AMB ESPIGALLS

INGREDIENTS:

  • 1 kg d'espigalls
  • 400 g de mongetes del ganxet bullides
  • 4 patates
  • 4 talls de cansalada
  • Alls
  • Oli
  • Pebre
  • Sal

 

Recepta del llibre: "Cuines de Vilanova", de Pere Tapias, Ed. Cossetània

 

 

PREPARACIÓ:

Un cop nets i tallats, en una olla amb aigua bullim els espigalls i les patates tallades a daus. Quan ja s'hagi cuit ho reservem.

En una paella amb oli fregim els talls de cansalada i els alls. A continuació, hi afegim els espigalls, les patates, les mongetes i ho anem remenant per a què no es cremi.

Quan sigui ben rosset, ja tenim l'esmorzar a punt.

Notes

Un cop al tros, el pagès feia l'esmorzar a base del que duia a la cistella i de les coses que trobava  bé al camp o bé a l'hort. En aquest esmorzar hi entren l'olla i la paella, una barreja de bullit i de fregit, un maridatge entre verdura i el porc. Aquest plat permet fer una infinitat de combinacions.

Llistat i opinions de les FESTES I FESTIVALS a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord