Menú
BODEGÓ PEIX CAIXA BODEGÓ PEIX CAIXA

Aula Gastronòmica

AULA GASTRONÒMICA

Al Mercat del Centre, anomenat també 11 de Setembre, s'ha estrenat el 10 de febrer de 2023 L'Aula Gastronòmica. Es tracta d'un espai dedicat a la divulgació dels productes de proximitat i de la gastronomia local on es duran a terme tallers, xerrades i demostracions.

La pastissera i presentadora de televisió Gessamí Caramés va ser  una de les padrines de l'Aula, juntament amb els cuiners vilanovins Xavier Mestres i Eric Montes, en el dia de la inauguració.

L'objectiu de l'aula és poder tenir un espai per donar-li un valor afegit als productes km 0 del mercat i un espai on poder fer pedagogia. L'Aula està ubicada en un lateral del mercat i equipada amb material de cuina i mobiliari per facilitar la participació a les activitats. L'espai està a disposició dels paradistes, de les escoles i centres educatius així com de les entitats de la ciutat.

L'Aula Gastronòmica seguirà amb els tallers que ja es es feien al mercat, dotant-los d'un espai més adequat, i ampliarà el calendari de propostes. Entre els tallers que es fan cal destacar els tallers de cuina d'aprofitament, per lluitar contra el malbaratament alimentari i transmetre com n'és d'important conscienciar a les persones que les restes que ens queden a vegades poden servir per altres coses. En aquest sentit les dades són preocupants, un terç dels aliments que es produeixen al món acaben llençats a les escombraries!

A més de tallers de reaprofitament també hi ha previst de fer classes de cuina vilanovina, cuina d'arreu del món, degustacions i xerrades sobre alimentació saludable,

Per contactar-hi: mercatsmunicipals@vilanova.cat o bé pel WhatsApp 649 164 297

Títol 1
Títol 1
Títol 1
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord