Menú
Gaudeix-ne

Arròs de Gamba

RECEPTA DE L'ARRÒS DE GAMBA

INGREDIENTS:

  • 500 gr de sípia
  • 8 gambes de Vilanova 
  • 500 gr d'arròs
  • 2 tomàquets
  • 1l de brou de peix de roca i gambes de Vilanova
  • 2 nyores
  • 300 gr de musclos (optatiu)
  • Oli
  • 2 alls 
  • sal

 

 

 

 

 

PREPARACIÓ:

En una paella al foc amb una mica d'oli, sofregim l'all xafat, la nyora picada, el tomàquet ratllat i la sípia neta i trossejada.

Quan la sípia sigui tendra hi posem l'arròs, l'escampem per tota la paella i la remenem.

A continuació, hi afegim el brou de peix i les gambes de Vilanova.

Transcorreguts 10 minuts ho rectifiquem de sal i afegim els musclos ben nets.

Quan s'hagi begut el suc, apaguem el foc i ho deixarem reposar uns minuts.

Títol principal

Llistat i opinions de les FESTES I FESTIVALS a Google Maps

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord