Menú
Gaudeix-ne

All i Pebre de conill

RECEPTA D'ALL I PEBRE DE CONILL

INGREDIENTS:

1 conill

1 kg de patates

1 cabeça d'alls

6 nyores escaldades

1 molla de pa remullada amb conyac

Aigua

Sal 

Oli

 

Recepta del llibre: "Cuines de Vilanova", de Pere Tapias, Ed. Cossetània”

PREPARACIÓ:

En una cassola amb oli fregim el conill trossejat i salat i, en acabat, el retirem.

En un morter piquem els alls amb una mica de sal. Un cop ben aixafats, hi afegim la polpa de les nyores escaldades. A continuació, hi posem la molla de pa i ho piquem tot.

Tirem la picada a la cassola, després, el conill fregit i l'aigua, i ho deixem coure durant 20 minuts.

Tot seguit, afegim les patates tallades en trossets i la sal. Ara només cal esperar que les patates siguin cuites.

Finalment, ho deixem reposar durant uns 5 minuts.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord